Bucurate de natura

Vino alaturi de mine sa exploram natura si salbaticia ei

Natura inoculeaza pace si calm iar acestea nu le poti experimenta in viata de zi cu zi, in agitatia si tumultul cotidian care uneori nu iti lasa nici macar o secunda de respiro.

Natura ne ofera posibilitatea si abilitatea de a o explora, ne da posibilitatea de a ne folosi imaginatia, de a descoperi locuri noi, animale si plante si de ce nu, de a ne descoperii mai bine pe noi insine petrecand cateva ore sau cateva zile in mijlocul naturii, prin padurile misterioase invaluite in ceata aflate in depresiunile Carpatilor, prin vaile muntilor unde foarte rar ajunge picior de om, sa mergeti alaturi de mine pe urmele animalelor salbatice in locuri de o frumusete rar intalnita. Pe parcursul orelor pe care le vom petrece impreuna va voi povesti despre fauna Carpatilor, vom viziona cateva imagini si va voi raspunde cu bucurie la intrebarile pe care dumneavoastra le aveti despre natura si animalele salbatice, despre cum sa ne comportam si cum sa evitam situatiile periculoase, cum sa reactionam atunci cand avem o intalnire neasteptata cu un animal salbatic.

Sunt doar cateva din lucrurile pe care le vom povesti in timpul petrecut impreuna pentru ca sejurul dv sa fie cat mai placut.

Daca doriti sa mergeti alaturi de mine fie si la o simpla plimbare sau o excursie de cateva zile prin padurile patriei, departe de freamatul cotidian, acolo unde pasii omului se pierd in munte, printre picaturile de roua sau fosnetul frunzelor de toamna, acolo unde vom intalni rauri de munte cu o apa limpede si curata consultati va rog paginile One to One,Phototour si Cursuri Foto. Va astept sa ma contactati prin e-mail sau telefonic pentru o intalnire si pentru a stabili detaliile unei eventuale drumetii.